Információbiztonság az Ön nyugalmáért

Cégbemutató

A ProCons Vezetési Tanácsadó és Minőségfejlesztési Kft. 2001. tavaszán alakult, az informatikai biztonság és az információbiztonság megnövekvő szerepével egyidejűleg.

Tizenöt éves múltunk, folyamatos fejlődésünk alapja, hogy nem projektcégként munkánként változó személyi körrel dolgozunk, szakembereink saját alkalmazottaink. Napjainkra tíz ISMS (Information Security Management System) felkészítő/ auditor munkavállalóval, CISA minősítésű auditorral, igazságügyi szakértővel, saját főállású jogásszal rendelkezünk. 2015 óta cégünk bejegyzett igazságügyi szakértő szervezet.

Szervezetfejlesztés mellett a tevékenységünk szakterületeit is folyamatosan fejlesztjük, jelenleg a nem hitelintézet specifikus szakterületeink közé tartozik az IT, IT biztonság, IT szolgáltató szerződések, adatvédelem, megfelelőség-biztosítás (compliance).

2005. januárjában az ISO9001, majd 2006. szeptemberében az ISO27001 szabvány szerint irányítási rendszereket vezettük be, melyet azóta folyamatosan fenntartunk, fejlesztünk és sikeresen auditáltatunk. Az információbiztonság irányítási rendszerünk a szervezet székhelyén végzett informatikai és információbiztonsági tanácsadás során az ügyfél és szervezeti információk biztonságos kezelésére, vagyis minden, a ProCons Kft.-hez beérkező, általa megismert információra vonatkozik.

A folyamatos fejlesztés, fejlődés és az igényes szakmai munka eredményeként ügyfeleink felügyeleti szervei ismerik és elismerik munkánkat, állandó megbízással, folyamatos szolgáltatás mellett országos ügyfélkörrel rendelkezünk. A munkánk során több, mint 1000 városban, településen végzünk tanácsadást, szakmai támogatást, oktatást. Éves szinten megbízóink nevében, képviseletében 120-150 informatikai szolgáltatás szerződés szerinti teljesítését ellenőrizzük, és/vagy szövegezését vizsgáljuk felül, egészítjük ki. Működésünk technikai hátterét a kecskeméti, pécsi, és budapesti irodáinkon kívül tíz gépkocsi biztosítja.

Célunk, hogy szolgáltatásaink eredményeképpen az ügyfeleink IT rendszereinek üzemeltetése, használata, használhatósága illeszkedjen a jogszabályi és szervezeti, illetve munkafolyamati követelményekhez, elvárásokhoz.